HTML

Kapcsolat




Friss topikok

2013.01.30. 11:01 Lokál Patrik

Az arc torzulásai az emelés hatására


ELKÖLTÖZTÜNK! Az új oldal: emelj.com


Kedves Olvasóink!

Bizony, ezekről is beszélni kell. Írtunk nektek őszintén az edzés veszélyeiről, esetleges előnyeiről - de mindamellett, hogy akár gyönyörűek is lehetünk, egyvalamit be kell vallanunk nektek: csak a testetek lesz gyönyörű.

Gondoljátok át sokszor, mielőtt emelni kezdetek. Komolyan mondom. Ugyanis rendszeres súlyzózás hatására arcotok eltorzul, karaktere megváltozik, sokak szemében egyenesen rúttá válik.

Mire gondolok itt?

Nem leszel többé az, aki előtte voltál. Bizony, nem. Megszűnik az az ember létezni, akit mindenki szeretett: akiből összejöveteleken áradt a derű, a jovialitás, aki mindig kapható volt még egy jägerre - nincs többé a pufók, kerek, pirospozsgás, néhol az izzadságtól kicsit csillogó, jóllakott kölyökkép a gyöngyöző homlokkal, kisimult vonásokkal - a hahotázáskor rázkódó toka, meg a hasi-kar alatti liftező zsírréteg, hegyes-lógó fiúcici.

Megszűnt, elmúlt, vége.

Előbújik az igazi arcod. Mert bizony a rendszeres és helyes emelés, kedves Gyerekek, hatalmas zsírveszteséggel és izomgyarapodással jár. És ahogy a tested kínosabb részeiről, úgy az orcádról is szép fokozatosan el fognak tűnni a kis szalonnarétegek, ám itt az izmosodás az (hála Istennek) valami egészen mást jelent. Fejre ugyanis szerencsére nem igazán lehet gyúrni.

Ám az arc a lélek tükre.

Kedves, kerek arcú, vidám nézésedből "beesett" fizimiska válik kiálló arccsontokkal, bűbájos mosolyod halálos vicsorgássá torzul, elszaporodnak a szarkalábak, arcbőröd rácuppan a koponyádra, és bizony a halántékodon is megjelennek azok a rettegett girbegurba erecskék, melyek mintha folyton ki akarnának pukkadni. Nyakad és a csuklyád megvastagszik, és állkapcsod úgy fog kinézni, mintha folyton valami gézre próbálnál szorítani fogacskáiddal. Arcvonásaid keményebbek lesznek, ráncaid férfiasabbak, és mindenki kurvára félni fog tőled az utcán meg a szórakozóhelyeken. Ha nő vagy, akkor pláne.

És a lelked is megkérgesedik hasonlóképpen.

Aggódni fognak érted. A kollégák, a rokonok mind-mind majd hajtogatják, hogy tovább már ne fogyjál, mert hogy beesett az arcod, és már sovány vagy - de mindegy. Nem érthetik, nem láthatják, nem érezhetik. Lehet, hogy egyszerűen csak félnek tőled.

Lányok! Ti is vigyázzatok. A ráncosodás ellen bizony jót tehet a hízás.

Egy ideig...

6 komment

Címkék: mythbusters edzés szálkásítás


A bejegyzés trackback címe:

https://emelj.blog.hu/api/trackback/id/tr185051757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raticus 2013.01.30. 23:10:38

Jól gondolom, hogy Martin Berkhan van a képeken?.......Rákerestem, jól gondoltam. :)

Zoe_the_Genius 2013.01.31. 09:23:33

Bar csak mar itt tartanek es ilyen problemaim lennenek:-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2013.01.31. 13:14:03

Az a bizonyos nagy és szögletes állkapocs nem a HGH-szedés egyik mellékhatása véletlenül....?
Mármint amikor igazán "torzulás"-ról beszélünk, mint mondjuk ezeknek a bájos hölgyeknek az esetében ugye:
www.detroitnewsday.com/lifestyle/77245-photos-a-very-different-face-of-female-beauty.html

Ezzel szerencsére nem lesz nehéz vigyázni :)

Squatting Stingray · http://emelj.blog.hu 2013.02.01. 15:25:20

@Juci SFG: egyébként is sokkal szögletesebb lesz mindenkinek az arca, ha eltűnik róla a zsír. A HGH meg egyebek más kérdés, de nem véletlen, hogy a pro testépítőknek ilyen durván neandervölgyiek a vonásai. :)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2013.02.03. 00:46:26

@Squatting Stingray: Egyébként igen, főleg ha a "szögletes"ez esetben a "kerekded" ellentéte (mint ahogy egyébként tényleg az) :) Csak én a kerek arc ellentétét "beesett"-nek szoktam inkább minősíteni, mert az enyémről még sose jutott eszembe az, hogy szögletes, csak az, hogy beesett. Mármint ha véletlenül lefogyok.
Nem nagyon szokott előfordulni :)

És elég nagy disznóság egyébként, hogy ha véletlenül mégis lefogyok, akkor elsőként honnan tűnik el a zsír?! Hát a fejemről. Főleg a szemek alól, ahol nagyon nagy szükség lenne rá. Utána meg jönnek a mellek, és a has csak a legeslegvégén (node idáig már nem szoktam eljutni) :)
Esetemben a kockahashoz halálfej is járna (package deal), és ezt nem kérem.
süti beállítások módosítása